Kosmetisk retning af tænder​

Inman Aligner

Inman Aligner er specielt rettet mod tandregulering af fortænder. Fordelene er ikke til at tage fejl af:

Lige fortænder efter få uger

At få rettet skæve fortænder med tandregulering kunne tidligere være ret tids- og behandlingskrævende. Med den nye metode Inman Aligner, er det nu muligt at rette skæve fortænder op i løbet af bare 8-16 uger.

Bøjle kan tages af

Udover den korte behandlingstid, så har Inman Aligner den fordel at det sker uden fastsiddende bøjle på tænderne. Inman Aligner'en er let at tage af og på når man skal spise, tale mm.

​​

Tandregulering velegnet for unge & voksne

Såvel den korte behandlingstid som det at bøjlen er aftagelig gør denne form for tandregulering optimal for mange unge & voksne personer, hvor skæve fortænder er et problem.

Overkommenligt prisniveau

Såvel den kortere behandlingstid, som selve metoden gør, at prisen er omkring 14.000 kr. ved behandling af én kæbe. Kun de færreste har brug for tandregulering i både over-og undermund. Det er et pris-niveau, der vil være attraktivt for mange voksne personer med skæve fortænder. Kontakt os for mere konkret information vedr. din egen problemstilling.

​​

​Holistisk Tandklinik| Peder Skrams Gade 1, kld. | 1054 København K | Telefon: 33 11 11 65 | Mail: post@holistisktandpleje.dk | CVR: 30081412